Over Het Schildersgilde

 

Onderhoud van vastgoed is bij ons al 30 jaar in goede handen. Een goed georganiseerd team van specialisten dat met aandacht en plezier dagelijks erop toeziet en ervoor zorgt dat uw vastgoed in optimale conditie is en blijft.

Het Schildersgilde is in vele sectoren actief, met een ruime mate van flexibiliteit voorzien wij dan ook meerdere opdrachtgevers van onze diensten die sinds jaar en dag hun vastgoedonderhoud aan ons toevertrouwen middels goede afspraken en/of onderhoudscontracten. Gedegen onderhoud van vastgoed met het beste advies voor elk object is waar wij voor staan. In samenspraak met onze leveranciers zorgen wij ervoor dat uw vastgoed altijd met de juiste materialen wordt behandeld. Wij staan dan ook garant voor de afgegeven garantietermijn. 
 

Naast het onderhoud bevindt zich tevens een schadeafdeling die zich dagelijks bezighoudt met het verwerken van opdrachten zoals: schade door lekkage, storm, inbraak die door zowel aannemers, verzekeringsbedrijf alsook particulieren aan ons worden verstrekt. Flexibiliteit en snel schakelen is hierin onze kracht zodat elke schade binnen de gestelde termijn veelal wordt verholpen met uiteraard de aandacht die het verdient. 

Met continue aandacht voor verbetering op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en milieu is het Schildersgilde een partij waarop u kunt vertrouwen. Als erkend leerbedrijf voor de vakman van de toekomst zorgen wij ervoor dat ook op langere termijn onze diensten gewaarborgd zijn. 


 

Werkzaam voor en samenwerkingsverbanden met:

Woningcorporaties

Zorginstellingen

Onderwijsinstellingen

Aannemers

Vastgoedeigenaren/beheerders

Verzekeringsmaatschappijen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.